De mogelijkheden en toepassingen van een hologram zijn eindeloos. Zoals je weet zijn hologrammen optische afbeeldingen die ons de illusie geven van driedimensionale objecten. Ze worden geprojecteerd op een holowall of in een holobox. De realistisch ogende 3D-beelden zijn perfect voor visuele presentaties, kunstwerken, promoties en zelfs voor entertainment. We nemen je mee in de mogelijkheden.

Ontdek de hologram toepassingen en mogelijkheden

Inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen

Hologrammen kennen een veelzijdige toepassing en verrijken diverse industrieën en vakgebieden. Denk aan een toepassing op de beurs of hologram voor de retail. Heb jij bijvoorbeeld al eens holografische displays gezien in de etalage van een winkel? Het is een geweldige manier om producten door middel van een hologram product presenter op een unieke manier te presenteren en potentiële klanten aan te trekken. The sky is the limit! Bekijk al onze campagnes voor inspiratie.

Daarnaast vinden hologrammen ook hun weg naar het onderwijs en de medische wereld en zijn er nu toepassingen voor in de zorg. Chirurgen gebruiken bijvoorbeeld hologrammen voor het plannen van complexe operaties en het visualiseren van anatomische structuren. Dit stelt hen in staat om nauwkeuriger te werken en betere resultaten te behalen.

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Mogelijkheden van hologrammen

De mogelijkheden van hologrammen zijn werkelijk eindeloos. Stel je voor dat je een holografische conferentie kunt hebben waarbij je gesprekspartner zich in dezelfde ruimte lijkt te bevinden! Of wat dacht je van het simuleren van virtuele werelden waarin je vrij kunt bewegen?

Is het mogelijk om interactiviteit toe te voegen aan hologrammen? Ja, met behulp van augmented reality (AR) kunnen hologrammen interactief worden gemaakt. Op deze manier kunnen gebruikers in holografische werelden navigeren en ermee communiceren. Dit opent de deur naar nieuwe vormen van entertainment, educatie en zelfs architectuur. Stel je voor dat je door middel van een hologram je eigen huis kunt ontwerpen en er doorheen kunt lopen voordat er gebouwd is!

De evolutie van hologram mogelijkheden

De geschiedenis van de hologram technologie gaat terug tot de jaren '40, toen de basisprincipes werden ontdekt door Dennis Gabor. Maar het duurde tot de jaren '60 en '70 voordat de technologie daadwerkelijk werd toegepast en gecommercialiseerd.

Sindsdien hebben deze toepassingen een enorme evolutie doorgemaakt. De eerste holografische beelden waren nog vrij basic, met vaak een gebrek aan kleur en detail. Maar dankzij geavanceerde technieken en materialen zijn moderne hologrammen verbluffend realistisch geworden.

Tegenwoordig zijn er zelfs holografische projectoren die live hologram beelden kunnen genereren en projecteren voor publieke evenementen en concerten. Deze spectaculaire shows hebben de deur geopend naar een wereld vol mogelijkheden.

Hologrammen zijn een fascinerende technologie

De hologram toepassingen bieden ons hele nieuwe manieren om de wereld om ons heen te ervaren. Van indrukwekkende visuele presentaties tot praktische toepassingen in de medische wereld, hologrammen zijn een krachtig instrument dat onze verbeelding stimuleert en ons doet dromen van een toekomst vol verbazingwekkende mogelijkheden.

Meer weten over ons en over het gebruik van hologrammen? Neem dan contact op en we helpen jou graag!

De Holobox in actie

Politie hologram bij Opsporing Verzocht

De baanbrekende technologie van hologrammen kan een meeslepende en indrukwekkende ervaring bieden tijdens evenementen, waardoor jouw publiek zich meer betrokken en geboeid voelt. Misschien heb je wel meegekregen dat wij met een politie hologram de Nederlandse politie hebben geholpen bij het oplossen van een zaak.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen