De hologram technologie die HEREweHOLO levert aan onderwijsinstellingen, zoals scholen en universiteiten, zorgt voor een revolutie in het onderwijssysteem. Deze geavanceerde technologie brengt onderwijs op een geheel nieuw niveau door het verbeteren van colleges en practicum. Het gebruik van hologrammen in het onderwijs maakt interactieve lessen mogelijk en dat verbetert de algehele kwaliteit van de onderwijservaringen van de studenten.
HEREweHOLO biedt grenzeloze mogelijkheden om klaslokalen, workshops en onderzoekssamenwerking te transformeren. Ontdek geschiedenis met levendige hologrammen, verken verre sterrenstelsels van dichtbij en voer praktische experimenten uit met virtuele elementen. Onze geavanceerde oplossingen inspireren nieuwsgierigheid en bevorderen innovatie. En dat is nog niet alles! Dankzij onze hologramtechnologie kunnen inspirerende sprekers van over de hele wereld live verschijnen in onze holobox op jouw onderwijsinstelling. Het is alsof ze daar ter plekke zijn, wat een ongekende leerervaring biedt. Bovendien kunnen studenten nu ook samenwerken aan projecten en deze tot leven laten komen in de holobox. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer creatieve geesten elkaar ontmoeten. Van naadloze informatie-uitwisseling tot briljante presentaties en inspirerende sprekers, HEREweHOLO laat een blijvende indruk achter. We zijn toegewijd aan inclusieve leerervaringen voor iedereen.
Gratis Holobox vanuit overheidssubsidie

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

De Holobox in actie

Bruno

De Holobox is in zijn volste potentie gebruikt tijdens het 35-jarig bestaan van Group Bruno. Niet alleen werden alle gasten bij binnenkomst verwelkomd door Angelo, Luca en Noë, ook konden de gasten kiezen met wie van de 3 ze wilden dansen tijdens het feest, wiens visie op 35 jaar Bruno zij wilden horen, en bij verlaten van het feest werd iedereen hartelijk bedankt voor hun komst.

Hologrammen in het onderwijs

Studenten kunnen op een meer intuïtieve manier leren en hebben een beter begrip van de leerstof wanneer docenten hologrammen gebruiken. Hologrammen in het onderwijs maken het mogelijk om ingewikkelde ideeën te presenteren op een manier die eenvoudig en interessant is voor het publiek. 
Studenten kunnen toegang krijgen tot waardevolle informatie en inzichten dankzij hologram onderwijs. De hologram technologie stelt deskundigen uit de hele wereld in staat om colleges in real time bij te wonen als hologram.

Realistische simulaties en lessen in het onderwijs

Hologrammen kunnen worden gebruikt om realistische simulaties en trainingen te geven op gebieden als geneeskunde, techniek en architectuur. Dit stelt leraren in staat om leerlingen de kans te geven praktijkervaring op te doen in een omgeving die zowel veilig als onder hun toezicht is.
Een verbeterde onderwijservaring wordt geboden door hologrammen die studiemateriaal tot leven brengen. Hologrammen maken het mogelijk om driedimensionale modellen, animaties en visualisaties te gebruiken om leerlingen te helpen moeilijke concepten te begrijpen en te leren.

Hologram onderwijs zelf proberen

Met de hologram technologie van HEREweHOLO kunnen onderwijsinstellingen zoals scholen en universiteiten de kwaliteit en effectiviteit van het onderwijs aanzienlijk verbeteren. Tegelijkertijd kan hologram onderwijs studenten een meeslepende en boeiende leerervaring bieden die hun begrip en vermogen om lesstof te onthouden verbetert. Het gebruik van hologrammen werkt overigens ook ideaal in de hospitality sector!
Leer meer over de mogelijke toepassingen van hologrammen in hedendaagse onderwijsinstellingen. En bekijk de manieren waarop deze vooruitstrevende en opwindende technologie een revolutie in het leerproces teweeg kan brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen