Wil je jezelf op een unieke manier presenteren als een hologram mens, bijvoorbeeld in een
Holobox? Wij creëren een realistische holografische representatie van jou met behulp van een hologram. Dankzij onze state-of-the-art technologie kun je je doelgroep versteld doen staan. Of je nu een presentatie geeft op een evenement of elders een nieuwe manier vindt om jezelf in de markt te zetten. Het beste nieuws? Je kunt je volledig concentreren op de presentatie zelf, terwijl wij zorgen voor de creatie van de content en het opbouwen van de techniek.

Hologram Mens

Raak je doelgroep

De Holobox in actie

Politie hologram bij Opsporing Verzocht

De baanbrekende technologie van hologrammen kan een meeslepende en indrukwekkende ervaring bieden tijdens evenementen, waardoor jouw publiek zich meer betrokken en geboeid voelt. Misschien heb je wel meegekregen dat wij met een politie hologram de Nederlandse politie hebben geholpen bij het oplossen van een zaak.

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Een hologram persoon creëert een holografische voorstelling

Hiermee kun je je publiek volledig verbazen. Wij passen de inhoud volledig aan en letten op de kleinste details van de presentatie. Laat ons de hologram mens gebruiken om jouw persoonlijkheid of die van iemand anders tot leven te brengen. Je kunt ervoor kiezen om vooraf een hologram van een mens of persoon op te nemen, maar het is daarnaast ook mogelijk om live te gaan, bijvoorbeeld een live presentatie op meerdere locaties.

De mogelijkheden voor een hologram mens presentatie zijn eindeloos

De mogelijkheid om vanaf één locatie op meerdere plaatsen tegelijk te zijn wordt mogelijk gemaakt door de huidige snelle verbindingen, zoals 5G. Als het gaat om het ontvangen van gasten bij bedrijven of hotels, biedt de Holobox met daarin een hologram van een mens of persoon een onderscheidende ervaring.
Presentaties kunnen altijd en overal worden afgespeeld, of ze nu zijn opgenomen of live. De HEREweHOLO box heeft talloze gebruiksmogelijkheden en zal zowel jonge als oude mensen zeker een gedenkwaardige ervaring bezorgen.

Bij HEREweHOLO zijn er geen beperkingen aan creativiteit

Met liefde voor het vak creëren we vooruitstrevende holografische oplossingen voor presentaties. We blijven onze klanten verbazen en verrassen door gebruik te maken van de meest recente technieken en toepassingen waardoor we voortdurend op zoek blijven gaan naar nieuwe uitdagingen en innovaties.
HEREweHOLO biedt een onderscheidende ervaring, of het nu gaat om de introductie van een nieuw product, het houden van een lezing of het amuseren van een publiek. We werken samen met onze klanten om het ideale ontwerp en de juiste content voor hun holografische presentatie te vertalen.

Interactieve ervaringen met de hologram van een mens

Met de hologram van een mens in een Holobox kun je je publiek in zekere zin onderdompelen in een virtuele wereld. De ervaring van het zien van een hologram persoon is ongeëvenaard en zal zeker een blijvende indruk achterlaten, of je deze nu gebruikt voor amusement, onderwijs of zakelijke doeleinden.
De hologram van een mens in een Holobox heeft een breed scala aan mogelijke toepassingen. Je kunt denken aan educatieve programma's zoals virtuele museumtours en ontvangst bij de receptie van een hotel, maar ook optredens en concerten van artiesten behoren tot de mogelijkheden.

Wat is het mooie aan deze technologie?

Het mooie van deze technologie is dat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn en het creatieve potentieel nog lang niet is uitgeput. De Holobox is de ideale illustratie van hoe nieuwe technologie de interactieve ervaringen een nieuw niveau van diepte kan geven. Met HEREweHOLO willen we deze technologie toegankelijk maken voor iedereen die zijn publiek een unieke en onvergetelijke ervaring wil bieden.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op, want we laten je graag zien hoe een hologram van een persoon je kan helpen de wereld te veranderen of een presentatie te geven op meerdere locaties.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen