Het gebruik van hologrammen in de zorg is een opkomende trend die veelbelovend is. Hologrammen zijn visuele projecties die driedimensionale beelden creëren en steeds meer terrein winnen in verschillende industrieën. Je hebt een hologram op de beurs, het onderwijs, in de retail, maar ook in de zorg. Het stelt zorgverleners in staat om patiënten beter te begrijpen en behandelingen effectiever uit te voeren.

Zorg Hologram

Effectieve hologram in de zorg: dat kan zeker!

Door hologrammen te creëren van het menselijk lichaam of specifieke organen, kunnen zorgverleners een duidelijk beeld vormen van de aandoening en de beste behandel benadering bepalen.

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Vermindering van mogelijke complicaties

Patiënten kunnen beter worden geïnformeerd over hun aandoening en behandelingsopties. Door hologrammen te gebruiken, kunnen zorgverleners complexe medische informatie begrijpelijk maken, zodat patiënten actief kunnen deelnemen aan hun zorgproces.

Er zijn verschillende praktische toepassingen wat betreft hologrammen in de zorg. Een van de belangrijkste toepassingen is chirurgische planning. Door gebruik te maken van hologrammen kunnen chirurgen de anatomie van een patiënt in 3D visualiseren, wat hen helpt bij het plannen van de operatie en het verminderen van mogelijke complicaties.

Hologrammen in het medisch onderwijs

Hologrammen kunnen ook worden gebruikt voor medisch onderwijs en training. Studenten en zorgverleners kunnen virtueel rond een holografisch lichaam navigeren en meer inzicht krijgen in ziekten, orgaanfuncties en behandelingsmogelijkheden. Dit draagt bij aan betere kennis en vaardigheden in de gezondheidszorgsector. 

Daarnaast kan hologram technologie gebruikt worden voor telemedicine toepassingen. Zorgverleners kunnen op afstand hologrammen van patiënten bekijken, waardoor ze live aanwezig kunnen zijn en diagnoses kunnen stellen zonder fysiek aanwezig te zijn. Dit is vooral handig bij spoedgevallen waarbij onmiddellijke zorg noodzakelijk is.

De hologram zorg: binnenkort niet meer weg te denken?

Zorginnovatie speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de patiëntenzorg met hologrammen. Door nieuwe toepassingen te ontwikkelen en de technologie verder te verkennen, kunnen zorgverleners de zorgervaring van patiënten transformeren. 

Meer weten over ons of over onze toepassingen? Neem gerust eens contact met ons op met jouw zorg vraagstuk!

De Holobox in actie

Bruno

De Holobox is in zijn volste potentie gebruikt tijdens het 35-jarig bestaan van Group Bruno. Niet alleen werden alle gasten bij binnenkomst verwelkomd door Angelo, Luca en Noë, ook konden de gasten kiezen met wie van de 3 ze wilden dansen tijdens het feest, wiens visie op 35 jaar Bruno zij wilden horen, en bij verlaten van het feest werd iedereen hartelijk bedankt voor hun komst.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen