Ben je op zoek naar een verbluffende holografische oplossing voor je winkel of showroom? Ervaar de toekomst van winkelpresentaties door meer te weten te komen over een retail hologram. Deze geavanceerde holografische methode is perfect voor het tonen van je producten op een levendige manier.
Hologrammen geven klanten een onderscheidende en meeslepende ervaring die hun betrokkenheid bij je bedrijf en je goederen vergroot. Bezoekers zien je producten op een compleet nieuwe manier dankzij de presentatie van het retail hologram in een holobox, wat de conversie verhoogt en de merkherkenning vergroot.

Retail Hologram

Welkom in de toekomst van retail met HEREweHOLO's revolutionaire hologramtechnologie. Ontdek een geheel nieuwe dimensie van winkelen, waar meeslepende ervaringen, gepersonaliseerde events en interactieve acties samenkomen. Onze geavanceerde holografische systemen transformeren jouw retailervaring. Betrek klanten met interactieve displays, waar ze producten virtueel kunnen ervaren en informatie kunnen opvragen met handgebaren. Vereenvoudig het winkelen met QR-code herkenning voor gedetailleerde productinformatie. Organiseer live presentaties en Q&A-sessies met holografische sprekers van over de hele wereld. Met deze indrukwekkende eigenschappen verhoog je niet alleen de consumentenervaring, maar ook je merkbekendheid en klantbetrokkenheid. HEREweHOLO zet jouw retailomgeving om in een bestemming voor betoverende winkelervaringen.

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Hologram winkel toepassingen: aanpassingsvermogen en gebruiksgemak

Het projecteren van een retail hologram in een holobox in je winkel of showroom is eenvoudig. Om een holografische product presentatie te creëren die perfect aansluit bij je merkidentiteit en productaanbod, werken onze specialisten nauw met je samen. Bovendien is het eenvoudig om de inhoud van de holobox te veranderen, zodat je eenvoudig kunt inspelen op de introductie van nieuwe producten.

Superioriteit in beeld en geluid

Met een retail hologram kun je je producten op een indrukwekkende en levensechte manier presenteren. Met een holobox in de etalage ben je daarnaast verzekerd van uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Deze technologie laat zien hoe vooruitstrevend en creatief jouw bedrijf is als het gaat om de retailomgeving.
Ben je geïnteresseerd in meer informatie over de mogelijkheden van een retail hologram toepassing of hoe een holobox eruitziet in de etalage van jouw winkel of showroom? Neem dan gerust contact met ons op voor meer details, gratis demo of vrijblijvende offerte. Verbeter je winkelomgeving door je klanten te verbazen met een onderscheidende en boeiende holografische ervaring!

De Holobox in actie

Bruno

De Holobox is in zijn volste potentie gebruikt tijdens het 35-jarig bestaan van Group Bruno. Niet alleen werden alle gasten bij binnenkomst verwelkomd door Angelo, Luca en Noë, ook konden de gasten kiezen met wie van de 3 ze wilden dansen tijdens het feest, wiens visie op 35 jaar Bruno zij wilden horen, en bij verlaten van het feest werd iedereen hartelijk bedankt voor hun komst.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen