Leiders in holografische
oplossingen

HEREweHOLO verandert de wereld van het presenteren en helpt onderwijs, retail, entertainment en nog vele andere industrieën grenzeloze impact te maken.

HEREweHOLO in één woord: innovators

Desmond Frencken, oprichter van Vision2Watch en HEREweHOLO is al 14 jaar een actieve ondernemer in visuele techniek.

De Holobox startte als onderdeel van Vision2Watch, maar al gauw realiseerde Desmond dat de focus op de Holobox moest liggen.

Toen was HEREweHOLO geboren. Met als doel: Presentaties levendiger dan ooit te maken. Geen product- of servicepresentatie hoeft meer te vervelen. Eindeloze mogelijkheden en grenzeloze fantasie kunnen op de box worden losgelaten.
Vooruitstrevende, creatieve bouwers met een eindeloze passie voor het vak. Gedreven door de nieuwste technieken en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Ons team van
innovators

Desmond Frencken

Eigenaar

Aline van Rijn

Project manager

Joël Mayer

Programmeur

Esmee van Zanten

All round assistant

Ronald van Koert

Sales

Luuk Pols

Av specialist

Mark Vos

Animator

Joey Slik

Av specialist

Onze Samenwerkingen

Doe ook mee
Een greep uit de projecten waarmee we de wereld van het presenteren hebben veranderd

Testimonials

Het was een wereldse oplossing voor deze beurs. Wij konden op deze manier op twee plekken tegelijk zijn. Het is erg goed ontvangen, veel gefotografeerd en gefilmd. Al met al heeft het veel indruk gemaakt. Echt een top productie!
Michael Do
Founder & CEO @ Ziezodan
We gebruiken de Holobox NIMETO-breed. De Holobox is multi inzetbaar voor onze opleidingen. Extra leuk is dat het niet alleen mooie samenwerkingen tussen opleidingen oplevert, maar ook tussen diverse scholen.
Simone Ooijens
Community manager @ Nimento
Wij zijn heel tevreden over jullie service. De communicatie verliep heel soepel en ook op het evenement zelf verliep alles goed. Uiteindelijk zorgde de holobox ervoor dat de opening met de holobox op ons event speciaal was en dat was precies wat we wilden!
Merel Wasser
Interprovinciale Digitaliseringsagenda
Een mooi en uniek product dat veel mogelijkheden biedt. Een project waar veel tijd in zit, maar het resultaat is het zeker waard. Het heeft zeker veel impact gemaakt op het publiek.
S. Kievit