Droom je ervan om je evenementen en boodschappen een nieuwe dimensie te geven, maar worden plannen gedwarsboomd door afstand of omstandigheden? Of vind je het gewoon magistraal om in onze holobox te staan?

Ontdek onze grensverleggende holoboxen die gebruik maken van holografische technologie. Dankzij deze revolutionaire oplossing kunnen afstanden worden overbrugd en wordt je aanwezigheid op een meeslepende en levensechte manier geprojecteerd, waar je publiek zich ook bevindt. Geef je presentaties, workshops en boodschappen een wereldwijd podium en omarm de toekomst van evenementen en communicatie met holografische beleving.

Entertainment

HEREweHOLO kan ervoor zorgen dat jij vanuit de studio in contact staat met welke locatie dan ook. Dit terwijl je als hologram levensgroot zichtbaar bent! Of je nu je product wil verkopen, een event organiseert of aan de andere kant van de wereld (of gewoon in Nederland) wil optreden.
Alles is mogelijk! Buiten dat dit je een enorme tijdsbesparing oplevert zorg je er ook voor dat mensen je herinneren en over je praten, want deze unieke innovatie zal niet snel vergeten worden!

Raak je doelgroep

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

De Holobox in actie

Bruno

De Holobox is in zijn volste potentie gebruikt tijdens het 35-jarig bestaan van Group Bruno. Niet alleen werden alle gasten bij binnenkomst verwelkomd door Angelo, Luca en Noë, ook konden de gasten kiezen met wie van de 3 ze wilden dansen tijdens het feest, wiens visie op 35 jaar Bruno zij wilden horen, en bij verlaten van het feest werd iedereen hartelijk bedankt voor hun komst.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen