De
Holobox

De HEREweHOLO box - Een magistrale holografische ervaring die je publiek betovert en boeit als nooit tevoren. Met behulp van deze innovatieve technologie kun je sprekers vanuit elke locatie ter wereld projecteren. Maar dat is lang niet alles! De HEREweHOLO box is ook ideaal voor het presenteren van vooraf opgenomen content waarin jouw producten en diensten op een ongekende manier worden gepresenteerd. Betrek de gebruiker bij wat jij te bieden hebt en ontdek de mogelijkheden van HEREweHOLO - de one-stop-shop die jouw presentatie in een verbluffend holografisch jasje maakt, creëert en installeert! Met HEREweHOLO geniet je van een ongeëvenaarde visuele beleving die jouw boodschap op indrukwekkende wijze overbrengt en jouw merk een blijvende impact geeft.

PRODUCTEN

Holobox Levensgroot

Maak impact op je doelgroep met een van te voren opgenomen 4k presentatie. Ligt ieder detail uitgebreid uit op een leuke manier met special effects.
Leer meer
1/3

Holobox Mini

Maak impact op je doelgroep met een van te voren opgenomen 4k presentatie. Ligt ieder detail uitgebreid uit op een leuke manier met special effects.
Leer meer
2/3

Holobox custom

Maak impact op je doelgroep met een van te voren opgenomen 4k presentatie. Ligt ieder detail uitgebreid uit op een leuke manier met special effects.
Leer meer
3/3

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Wil je ook grenzeloze impact maken?

Ontdek nu hoe we gemakkelijk jouw verhaal onvergetelijk maken met onze innovatieve Holoboxen.

Holobox

De Holobox, afkorting voor hologram box, is een uniek middel om een publiek op afstand mee toe te spreken en te entertainen zonder daar fysiek aanwezig te hoeven zijn. Door een hologram in de Holobox te projecteren ontstaat er een unieke beleving bij de doelgroep. Het kan goed zijn dat je nog niet eerder gehoord hebt van een Holobox aangezien het een relatief nieuwe technologie is. Grote bedrijven als Coca Cola, Vodafone, Ziggo, Adidas en diverse overheidsorganisaties zijn je al voorgegaan. Lees op deze pagina meer over wat een Holobox is, wat ermee bereikt kan worden en wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

Een Holobox van HEREweHOLO

HEREweHOLO is hét adres voor een Holobox. Een Holobox kopen is vaak niet nodig, want bij HEREweHOLOkun je ook een Holobox huren. Wij hebben de mogelijkheden met onze opdrachtgevers inmiddels enorm uitgebreid. Hierbij kwamen voordelen van Holoboxen naar voren waar wij bij de oprichting van ons bedrijf ook nog niet eens aan gedacht hebben. Lees gerust verder om te ontdekken wat er mogelijk is met een Hologrambox.

Holobox live

Met een Holobox kan live gepresenteerd worden voor een grote doelgroep. De afstand en het aantal locaties maakt niet uit. Met meerdere Holoboxen kun je op verschillende locaties live je verhaal doen. Het is ideaal voor grote organisaties met vestigingen verspreid over de wereld. Ook voor iemand die niet fysiek aanwezig kan zijn is dit de perfecte oplossing

Holobox voor reclame en promotiedoeleinden

Een Holobox huren voor reclame en promotie? Dat is een goed idee. Iedereen kent inmiddels wel de LEDschermen. Tegenwoordig trekken deze schermen simpelweg niet meer voldoende aandacht. Mensen zijn als het ware blind geworden voor LED schermen door de hoeveelheid ervan. Een Holobox valt op! Dit komt doordat het zo’n nieuwe ontwikkeling is. Want heb jij zelf al wel eens een Holobox gezien? En als je er een zou zien of gezien hebt, hoe ervaar je dit dan? De kans is groot dat je er aandacht aan zal besteden wanneer je er een ziet - en voor jouw doelgroep geldt hetzelfde.

Educatie

Of we het bij educatie over het onderwijs hebben of over trainingen voor bedrijven; met een Holobox kan er zeer goed les gegeven worden. Vooraf opgenomen trainingen kunnen moeiteloos gegeven worden met een beleving die een echte live presentatie benadert. De trainingen kunnen ook gemakkelijk meerdere malen gegeven worden.

Winkels

Aan de interactieve Holobox zijn betaalmethodes toe te voegen. Je kunt via een Holobox prijs en beschikbaarheid van een product opvragen en vervolgens met QR code of kaart afrekenen. Touchscreen is mogelijk op het scherm en er is interactie aan de content toe te voegen. Het is daarom ook voor diverse winkels een goed idee om een hologram box te huren.

Campagnes bekijken

Op onze pagina projecten kun je een beeld krijgen van de mogelijkheden die we hierboven genoemd hebben. Het zijn eerder uitgevoerde campagnes, bijvoorbeeld voor de succesvolle Holobox campagne van de Politie. Door middel van video’s kun je een goede indruk krijgen, maar onthoud dat dit een video is van de Holoboxen; de beleving is in het echt natuurlijk een stuk indrukwekkender.

Holobox instellen en videocontent maken

Omdat we praten over hoogwaardige techniek, is de hologram box niet zo simpel in te stellen als een smart tv. Maar maak je geen zorgen, wij van HEREweHOLO ontzorgen hier volledig in. Wij zijn bovendien specialist in het maken van content voor Holobox, namelijk videocontent. Wij hebben hiervoor een eigen productieafdeling met jarenlange ervaring waardoor wij in principe alles op maat kunnen maken.

Geen reistijd meer

Een Holobox huren is een duurzame keuze, want een presentatie door iemand vanuit het buitenland kan zonder te reizen overal ter wereld gegeven worden. Net zoals we tegenwoordig gemakkelijk videobellen, zou een presentatie op dezelfde manier gegeven moeten kunnen worden. Wij van HEREweHOLO leveren de Holobox momenteel in de gehele Benelux. Zoek je een oplossing buiten de Benelux? Neem dan tevens gerust contact op, want ook daar vinden wij een gepaste oplossing voor.

Veelgestelde vragen over de holobox

De hologram box is relatief nieuw voor de meeste mensen. Jij bent misschien ook een van de pioniers die hier meer informatie over zoekt. Als specialist beantwoorden wij hieronder graag een aantal vragen over dit innovatieve staaltje techniek.

ONS PROCES

The one stop shop voor holografische belevingen