De
Holobox

De HEREweHOLO box - Een geweldige holografische ervaring die je publiek betovert en boeit als nooit tevoren. Met behulp van deze innovatieve technologie kun je sprekers vanuit elke locatie ter wereld projecteren. Maar dat is lang niet alles! De HEREweHOLO box is ook ideaal voor het presenteren van vooraf opgenomen content waarin jouw producten en diensten op een ongekende manier worden gepresenteerd.

Betrek de gebruiker bij wat jij te bieden hebt en ontdek de mogelijkheden van HEREweHOLO - de one-stop-shop die jouw presentatie in een verbluffend holografisch jasje maakt, creëert en installeert! Met HEREweHOLO geniet je van een ongeëvenaarde visuele beleving die jouw boodschap op indrukwekkende wijze overbrengt en jouw merk een blijvende impact geeft.

PRODUCTEN

Holobox Levensgroot

Maak impact op je doelgroep met een van te voren opgenomen 4k presentatie. Ligt ieder detail uitgebreid uit op een leuke manier met special effects.
Leer meer
1/3

Holobox Mini

Maak impact op je doelgroep met een van te voren opgenomen 4k presentatie. Ligt ieder detail uitgebreid uit op een leuke manier met special effects.
Leer meer
2/3

Holobox custom

Maak impact op je doelgroep met een van te voren opgenomen 4k presentatie. Ligt ieder detail uitgebreid uit op een leuke manier met special effects.
Leer meer
3/3

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Wil je ook grenzeloze impact maken?

Ontdek nu hoe we gemakkelijk jouw verhaal onvergetelijk maken met onze innovatieve Holoboxen.

Holobox

De Holobox, afkorting voor hologram box, is een uniek middel om een publiek op afstand mee toe te spreken en te entertainen zonder daar fysiek aanwezig te hoeven zijn. Door een hologram in deze box te projecteren ontstaat er een unieke beleving bij de doelgroep. Het kan goed zijn dat je nog niet eerder gehoord hebt van een Holobox aangezien het een relatief nieuwe technologie is.

Grote bedrijven als Coca Cola, Vodafone, Ziggo, Adidas en diverse overheidsorganisaties zijn je al voorgegaan. Lees op deze pagina meer over wat een Holobox is, wat ermee bereikt kan worden en wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

Een unieke en onvergetelijke ervaring met levensgrote hologrammen

De revolutie van holografische projectie is werkelijkheid geworden met de HEREweHOLO box. Deze baanbrekende toepassing stelt je in staat om sprekers van over de hele wereld naar jouw locatie te brengen, alsof ze er fysiek aanwezig zijn. Dit wordt bereikt door het gebruik van holografische projectie, waarbij een holografische persoon levensecht wordt geprojecteerd. Het resultaat is een holografische presentatie die het publiek versteld doet staan.

Een Holobox van HEREweHOLO

Een Holobox kopen is niet nodig, want bij HEREweHOLO kun je ook een Holobox huren. Wij hebben de mogelijkheden met onze opdrachtgevers inmiddels enorm uitgebreid. Hierbij kwamen voordelen van Holoboxen naar voren waar wij bij de oprichting van ons bedrijf nog niet aan gedacht hadden. Lees gerust verder om te ontdekken wat er mogelijk is met een Hologrambox.

Holobox live

Met een Holobox kan live gepresenteerd worden voor een grote doelgroep. De afstand en het aantal locaties maakt niet uit. Met meerdere Holoboxen kun je op verschillende locaties live je verhaal doen. Het is ideaal voor grote organisaties met vestigingen verspreid over de wereld. Ook voor iemand die niet fysiek aanwezig kan zijn is dit de perfecte oplossing

Holobox voor reclame en promotiedoeleinden

Het gebruik van een Holobox voor reclame en promotie is zeer doeltreffend. LED-schermen zijn inmiddels alom bekend, maar ze trekken simpelweg niet meer genoeg aandacht. Mensen lijken immuun geworden voor deze LED-schermen.Deze bijzondere box valt daarentegen direct op! Deze nieuwe technologie trekt gegarandeerd de aandacht. Heb je al eens een Holobox gezien? Zo ja, dan weet je dat het onmogelijk is om er niet naar te kijken. Dit geldt ook voor jouw doelgroep. Een Holobox trekt de aandacht en houdt deze vast.

Winkels

In het onderwijs of bij bedrijfstrainingen kan een Holobox effectief worden ingezet. Vooraf opgenomen trainingen krijgen door de Holobox een dimensie die een live presentatie evenaart. Deze trainingen kunnen bovendien herhaaldelijk worden ingezet.

Realtime in winkels inzetten

Bij de interactieve Holobox kunnen betaalmethodes worden toegevoegd. Klanten kunnen via de Holobox productinformatie opvragen, zoals de prijs en beschikbaarheid, en betalen met een QR-code of kaart. Een touchscreen is mogelijk en interactie met de content kan worden toegevoegd.

Daarom is het ook voor winkels een uitstekend idee om een Holobox te huren. Met een Holobox kunnen winkels hun producten op een unieke en interactieve manier promoten, compleet met een camera voor live interactie en de mogelijkheid voor een livestream.

Live verbinding op een hoger niveau

Met de HEREweHOLO box, uitgerust met een hoogwaardig LCD scherm, wordt elke spreker die staat in jouw ruimte tot leven gewekt. De technologie maakt gebruik van levensgrote hologrammen die zo realistisch zijn! De spreker staat als het ware daadwerkelijk op het podium! Dit wordt versterkt door een interactief touchscreen, waardoor de beleving nog meeslepender wordt.

Deze holografische beleving is niet alleen een indrukwekkende technologische prestatie, maar biedt ook een nieuwe manier van presenteren. Met de unieke holobox zakelijke conferentie of een educatief evenement, de HEREweHOLO box brengt de toekomst van live presentaties naar jouw deur.

Geen reistijd meer

Een Holobox huren is een duurzame keuze, want een presentatie door iemand vanuit het buitenland kan zonder te reizen overal ter wereld gegeven worden. Net zoals we tegenwoordig gemakkelijk videobellen, zou een presentatie op dezelfde manier gegeven moeten kunnen worden. Wij van HEREweHOLO leveren de Holobox momenteel in de gehele Benelux. Zoek je een oplossing buiten de Benelux? Neem dan tevens gerust contact op, want ook daar vinden wij een gepaste oplossing voor.

Met holobox live, stap je een wereld binnen waar afstand geen rol meer speelt in hoe we leren, communiceren en ons laten inspireren.

Veelgestelde vragen over de holobox

De Holobox is een relatief nieuwe innovatie en wellicht ook voor jou een bron van nieuwsgierigheid. Als specialisten op dit gebied, beantwoorden we hier graag jouw vragen over de unieke manier waarop deze geavanceerde technologie werkt.

Wat is een Holobox?

Je vraagt je misschien af, "Wat is een Holobox?" Heel simpel gezegd, het is een box, waarin een hologram geprojecteerd wordt, wat zorgt voor een combinatie van beeld en geluid met echte diepte. Dit creëert een superrealistische unieke ervaring. Met de Holobox kun je een spreker of voorstelling naar iedere gewenste locatie brengen, ongeacht hoe ver ze van elkaar verwijderd zijn. Het is dé manier om je publiek met hun ogen direct te betoveren.

Wat zijn de holobox kosten?

De prijs van een Holobox varieert, daarom bieden wij altijd een op maat gemaakte offerte. Verschillende factoren zoals de locatie, duur van het evenement, de gewenste content, en de opbouw en afbouw van de box beïnvloeden de prijs. Ook de grootte zorgt natuurlijk voor een prijsverschil. Zo heb je ook een mini Holobox, de zogeheten minibox en een Holowall.

Voordat je verder online gaat zoeken, raden wij je aan om direct contact met ons op te nemen. Holoboxen zijn onze passie, en we informeren je graag over de mogelijkheden en kosten. Voel je vrij om vrijblijvend contact op te nemen.

Hoe snel is de levering?

Indien er Holoboxen beschikbaar zijn op de door jou gewenste data is de levering ervan razendsnel. Wij hebben een in house content creatie afdeling, doen zelf de op- en afbouw en hebben meerdere boxen beschikbaar. Kortom: wij hebben alle ingrediënten in huis om snel jouw hologram te creëren en deze uit te zenden voor jouw doelgroep.

ONS PROCES

The one stop shop voor holografische belevingen