Wil je een grote indruk maken? Dan is de levensgrote Holobox van HEREweHOLO de ideale oplossing. Met levensgroot bedoelen we afmetingen die overeenkomen met een volwassen persoon. Deze Holobox biedt een holografische presentatie op groot formaat die zeker de aandacht van je publiek zal trekken. De box biedt een ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit en is uitgerust met de meest recente technologieën. Je boodschap wordt daardoor nog beter ontvangen en je laat een blijvende indruk achter.

Levensgrote
Holobox

Raak je doelgroep

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Wil je ook grenzeloze impact maken?

Ontdek nu hoe we gemakkelijk jouw verhaal onvergetelijk maken met onze innovatieve Holoboxen.
De juiste content voor de levensgrote Holobox kan worden gemaakt met de hulp van onze experts, zodat je altijd een gepolijste presentatie kunt afleveren. Je kunt kiezen uit voorgeproduceerde content, maar het is ook mogelijk om live te gaan, bijvoorbeeld door een live presentatie te geven op meerdere locaties met een Holobox. Bovendien is de box heel eenvoudig in gebruik, zodat je meteen aan de slag kunt!

Heeft de levensgrote Holobox ook jouw aandacht getrokken?

Wil je meer impact met een productpresentatie of wil je een live presentatie geven op meerdere locaties tegelijk? Kies dan voor de levensgrote Holobox. Je presenteert jezelf levensgroot in holografische vorm met behulp van deze Holobox. Zo overrompel je je beoogde publiek volledig. Wij behandelen elk laatste aspect van een presentatie en creëren inhoud die volkomen uniek is. Laat ons met de levensgrote Holobox je presentatie tot leven brengen. We hebben daarnaast ook een mini Holobox en custom Holobox. Wil je meer weten? Bel ons voor meer details, een vrijblijvende prijsopgave of voor het inplannen van een demo!

Wil je echt indruk maken met de Holobox levensgroot?

Je kunt jezelf, je merk of je product presenteren in een levensgroot holografisch beeld met behulp van de levensgrote Holobox van HEREweHOLO. We creëren een gedenkwaardige ervaring voor je doelgroep met behulp van geavanceerde technologie. Het beste nieuws? Jij kunt je concentreren op de presentatie zelf, terwijl wij zorgen voor de inhoudelijke creatie en de opbouw. Neem direct contact op!

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen