Voor wie een kleine en makkelijk verplaatsbare holografische presentatie oplossing zoekt, is de mini Holobox ideaal. De Holomini is eenvoudig te vervoeren naar evenementen, beurzen, winkels, kantoren en andere locaties.

HoloMini

Je kunt je bedrijf of product op een originele manier onder de aandacht brengen met de kleine Holobox van HEREweHOLO. De Holomini biedt een ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit en maakt gebruik van de meest recente holografische technologie. Je boodschap wordt daardoor nog duidelijker overgebracht en je publiek zal nog meer onder de indruk zijn!
De Holomini is ook heel eenvoudig in gebruik. Om ervoor te zorgen dat je presentaties altijd gepolijst zijn, helpen onze experts je graag bij het ontwikkelen van de juiste content.

Wil je je bedrijf of product op een onderscheidende manier presenteren?

Wil je iets nieuws presenteren aan het publiek of iets op een opvallende manier onder de aandacht brengen van de doelgroep? Overweeg dan de mini Holobox. Met deze Holobox in klein formaat heb je het ideale hulpmiddel in handen! Deze kleine Holobox is een echte blikvanger en geeft je de kans om een verbluffende presentatie van je producten of diensten te geven. Het beste nieuws is dus dat jij je volledig kunt concentreren op het maken van de ideale presentatie, want wij zorgen voor de inhoudelijke contentcreatie.

Kies voor onze kleine holobox

Wil je een statement maken op je komende evenement of een nieuw product onder de
aandacht brengen in de winkel? Je kunt indruk maken op je doelgroep door jezelf in
holografische vorm te presenteren of door een hologram van een nieuw product te laten maken. Deze kleine holobox past perfect op een toonbank, in de hoek van een winkel, op een tafel of op een beursstand. Wij creëren content die volledig op maat is en zorgen ervoor dat je presentatie tot in de puntjes is verzorgd. Laat ons de mini Holobox, de levensgrote Holobox of de Holowall gebruiken om je merk tot leven te brengen.

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Wil je ook grenzeloze impact maken?

Ontdek nu hoe we gemakkelijk jouw verhaal onvergetelijk maken met onze innovatieve Holoboxen.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen