Met een live hologram van HEREweHOLO kunnen gebruikers de livestreaming van de toekomst ervaren. Deze geavanceerde technologie maakt het mogelijk dat een hologram live opgenomen en afgespeeld kan worden, om zo een ervaring te creëren die zowel meeslepend als indrukwekkend is voor evenementen. Daardoor zal je publiek zich meer dan ooit betrokken voelen!
Een hologram live stream maakt het mogelijk om mensen of voorwerpen van overal ter wereld in real time als hologram op je evenement te projecteren. Ervaar de toekomst van live entertainment door vandaag de mogelijkheden van een live hologram te verkennen. Geef je publiek een unieke en meeslepende ervaring die ze nooit meer zullen vergeten!

Live Hologram

Raak je doelgroep

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

Hologram live streams

Wij kunnen een hologram live projecteren, wat fantastisch is voor evenementen. Een live hologram maakt ruimte voor een innovatieve manier van presenteren, die de werkelijkheid combineert met holografische beelden om een onvergetelijke presentatie te creëren. Een live hologram stelt je publiek in staat zich met de presentatie bezig te houden op een manier die voorheen niet mogelijk was.
Een live hologram maakt het mogelijk voor presentatoren om in real time met holografische beelden te communiceren, wat resulteert in een dynamische en meeslepende presentatie. Denk maar eens aan een live presentatie van een CEO van een multinational met locaties verspreid over de wereld.

Wees uniek met een live hologram

Met een live hologram zorg je voor een verbeterde kijkervaring voor je online publiek en geef je hen de indruk dat ze meer betrokken zijn bij het evenement. Een hologram live opnemen en afspelen is de perfecte oplossing om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een concert, conferentie of ander evenement organiseert: een Holobox van HEREweHOLO is de perfecte toevoeging!

De Holobox in actie

Bruno

De Holobox is in zijn volste potentie gebruikt tijdens het 35-jarig bestaan van Group Bruno. Niet alleen werden alle gasten bij binnenkomst verwelkomd door Angelo, Luca en Noë, ook konden de gasten kiezen met wie van de 3 ze wilden dansen tijdens het feest, wiens visie op 35 jaar Bruno zij wilden horen, en bij verlaten van het feest werd iedereen hartelijk bedankt voor hun komst.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen