Wist jij dat een beurs hologram nu ook bestaat? Het is een innovatieve manier om de aandacht te trekken en indruk te maken op bezoekers. Met behulp van geavanceerde projectie technieken creëren hologrammen levensechte, 3D beelden die mensen verbazen en intrigeren. Deze technologie wordt vaak gebruikt om producten en diensten op een unieke manier te presenteren.

Beurs Hologram

Maakt van jouw stand de populairste van de beurs

Als je als bedrijf een product hologram op je stand plaatst, zorg je ervoor dat je opvalt tussen de vele andere standhouders. Mensen worden aangetrokken door de futuristische uitstraling van hologrammen en willen graag ontdekken wat de achterliggende boodschap is. Maak gebruik van ons mooie product en maak van jouw stand de populairste van de hele beurs!

Features die het verschil maken

360º
je presentatie van alle kanten te bewonderen
4k
beeld om alle details haarfijn te vertonen
5G
verbinding om in realtime overal ter wereld te presenteren
Plug & Play
stekker erin en de Holobox doet het
Touch
screen om je Holobox nog interactiever te maken
Webcam
geïntegreerd om je Holobox levensecht te maken
Kinect
camera
bestuur jouw Holobox met lichaamsbeweging
Anti-Reflex
glas voor een echt holografische beleving

De interactieve Holobox

Een van de meest populaire vormen van hologram technologie op beurzen is de interactieve holobox. Deze holobox is een speciaal apparaat dat hologrammen projecteert en interactie mogelijk maakt. 

Met behulp van de interactieve holobox kunnen bezoekers door verschillende hologrammen navigeren, details bekijken en zelfs virtueel met producten in contact komen. Dit maakt het mogelijk om complexe informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. Bezoekers worden actief betrokken bij de presentatie en krijgen een unieke ervaring die hen lang zal bijblijven.

Hologram beurs: de voordelen

Het gebruik van hologrammen op beurzen biedt diverse voordelen voor bedrijven. Allereerst zorgen ze voor een verhoogde betrokkenheid van beursbezoekers. De futuristische uitstraling en interactieve elementen van hologrammen zorgen ervoor dat mensen langer bij je stand blijven en meer tijd besteden aan het verkennen van je producten en diensten.
Daarnaast zorgt het gebruik van hologrammen voor verbeterde merkzichtbaarheid. Door de unieke presentatie trek je de aandacht van bezoekers en maak je indruk. Dit helpt bij het creëren van een blijvende impact en vergroot de kans dat bezoekers je bedrijf herinneren na het bezoek aan de beurs.
Ben je klaar om alle hologram toepassingen te ontdekken? Plan dan nu een infogesprek met ons in voor meer informatie en laat je informeren over de mogelijkheden van deze revolutionaire technologie!

De Holobox in actie

Bruno

De Holobox is in zijn volste potentie gebruikt tijdens het 35-jarig bestaan van Group Bruno. Niet alleen werden alle gasten bij binnenkomst verwelkomd door Angelo, Luca en Noë, ook konden de gasten kiezen met wie van de 3 ze wilden dansen tijdens het feest, wiens visie op 35 jaar Bruno zij wilden horen, en bij verlaten van het feest werd iedereen hartelijk bedankt voor hun komst.

ONS PROCES

De one-stop shop voor jouw Holo-oplossingen