Holobox

Politie hologram bij Opsporing Verzocht

15/10/2022

De baanbrekende technologie van hologrammen kan een meeslepende en indrukwekkende ervaring bieden tijdens evenementen, waardoor jouw publiek zich meer betrokken en geboeid voelt. Misschien heb je wel meegekregen dat wij met een politie hologram de Nederlandse politie hebben geholpen bij het oplossen van een zaak. 

Politie hologram van de verdachte persoon

Met de realistische holografische beelden van een hologram van de verdachte in een holobox zorgde de politie voor een unieke manier van opsporing, waardoor publiek goed wist hoe de verdachte eruitzag. De hologram van de verdachten werd in de omgeving van het delict in een holobox geprojecteerd en kreeg zodoende aandacht van het publiek. 

Hologram Opsporing Verzocht is slechts één voorbeeld

Daarnaast kreeg de politie hologram extra aandacht in het tv-programma 'Opsporing Verzocht'. De Nederlandse politie kreeg zoveel bruikbare tips dat het uiteindelijk de zaak wist op te lossen. Het was niet alleen een primeur voor HEREweHOLO, maar ook voor de politie en Opsporing Verzocht

Onze holoboxen zijn breed inzetbaar

De holoboxen van HEREweHOLO zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zijn breed inzetbaar voor een diversiteit aan campagnes. Naast het gebruik van holoboxen in tv-programma’s en bij evenementen, is het de perfecte oplossing om jouw presentatie of product naar een hoger niveau te tillen en jouw publiek een onvergetelijke ervaring te bieden.

Een verrijkte kijkervaring voor jouw publiek

Door een holobox te huren voor een evenement zullen kijkers zich meer betrokken en verbonden voelen met het evenement. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van hologrammen voor jouw evenementen en livestreams en ervaar de toekomst van live-entertainment. Kies voor HEREweHOLO en geef jouw publiek een unieke en meeslepende ervaring die ze nooit zullen vergeten!